17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekili köy gezilerini sürdürüyor

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, seçim bölgesi Bartın'da, Kızılelma, Çakırkadı, Ulugeçit ve Akbaba köylerine giderek, vatandaşların sorunlarını dinledi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Kantarcıoğlu ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Merkez ilçeye bağlı Kızılelma, Çakırkadı ve Akbaba köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili Yılmaz Tunç, köylerde faaliyet gösteren okulları, Aile Sağlığı Merkezlerini ve Sanayicileri de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Çakırkadı köyünde Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Milletvekili Tunç, "Hükümetimiz sağlık alanında çok önemli reformlar yaptı. Hükümetimiz eğitim ve sağlık alanında yaptığı hizmetlerle vatandaşımızın takdirini kazandı. Sanayide de önemli adımlar atıldı. Fabrikalarımızın sayısını çoğaltmak için çalışıyoruz. Üretene, istihdam sağlayana, Bartın ve ülkemiz için taş üstüne taş koyan herkese yardımcı olmak bizlerin asli görevidir" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 18:03:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?