16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Milletvekili muhtarları dinledi

MİLLETVEKİLİ MUHTARLARI DİNLEDİ

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Muhtarlar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Bartın Şubesini ziyaret ederek, her 2 dernekte muhtarlarla sohbet etti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın'daki muhtarlar derneklerinde üye olan muhtarlarla bir araya geldi. İlk olarak Türkiye Muhtarlar Federasyonu Bartın Şubesini ziyaret eden Milletvekili Tunç, Şube Başkanı Savaş Akkabak ve muhtarlarla bir süre sohbet edip, sorunlarını dinledi. Milletvekili Yılmaz Tunç, daha sonra Bartın Muhtarlar Derneğine geçerek, Dernek Başkanı Reşat Günay ile köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan toplantıda muhtarların sorunlarını dinleyen Milletvekili, köy ve mahalle muhtarlarının halkımıza hizmet için özverili bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Bizler de her zaman muhtarlarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Köydes Projesi ile köylerin yol ve içme suyu sorunlarını büyük ölçüde çözdüklerini belirterek, eksik kalan ve çözüm bekleyen işlerin de önümüzdeki yıl Köydes Projesinden aktarılan ödeneklerle çözüme kavuşturulacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 08:29:03
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 09:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
koboy IP: 78.167.206.xxx Tarih : 13.11.2009 15:55:50

üç yıldır millet vekili muhtarlarla görüşüyor esnafla görüşüyor memurla görüşüyor valla görüşmek karın doyurmuyor sn millet vekili