18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Milletvekili'nden Başkan'a ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'i makamında ziyaret etti. Milletvekili Tunç, düşünce görüşleri farklı olunsa bile ortak noktanın Bartın'ın kalkınması ve gelişmesi için çalışmak olması gerektiğini ifade etti.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Zengin ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Milletvekili Tunç'a belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgiler aktararak, İnkumu derin deniz deşarjı konusunda İller Bankası ile kredi görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Bu konuda Milletvekili Tunç'tan destek isteyen Başkan Altıntel, "Bugüne kadar olan çalışmalarımızda verdiğiniz destekten dolayı Bartın halkı adına sizlere teşekkür ederim. Bartın'ın daha iyi yerlere gelmesi için birlikte mücadele veriyoruz" dedi.


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Turistlik yer olan İnkumu'da derin deniz deşarjı Bartın turizmi açısından çok önemlidir. Bu konuda gerekli her türlü desteği vereceğiz. Gerek belediye çalışmaları gerekse hükümet çalışmaları ile ilgili olarak Bartın için yapılması gereken ne varsa gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bartın eğitim alanında, sağlık alanında, sanayi alanında, bayındırlık hizmetlerinde ve turizmde her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Düşünce ve görüş farklılıklarımız olsa bile Bartın ortak noktamız, Bartın'ımızı büyütmek geliştirmek için yerel yönetim merkezi hükümet, sivil toplum tüm kesimler hepimiz el ele vermeliyiz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 16:50:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?