17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekilinden kan desteği

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kızılay Şubesi tarafından Bartın'da düzenlenen kan bağış kampanyasına kan bağışında bulunarak destek verdi. 

Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kızılay'ın düzenlediği Kan Bağışı kampanyasına katılarak kan verdi. Kızılay Bartın Şubesi tarafından Amasra ilçesinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 
Milletvekili Yılmaz Tunç, Ak Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Ak Parti Amasra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Amasra Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Amasra Belediye önünde kurulan Kızılay'ın kan bağışı çadırına gelerek, burada Kızılay Bartın Şube Başkanı Sefai Yolcu'dan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra kan bağışında bulundu. Kan vermenin önemine değinen Tunç,"Bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmaktır, anlayışını ilke edinen bir toplumun fertleri olarak, kan bağışında bulunmayı teşvik etmeliyiz" dedi. 

Kızılay'ın diğer hayır işlerinin yanı sıra çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Kızılay milletimizin kan ihtiyacını karşılayarak, insanlarımızı hayata döndürmeyi görev üstlenmiştir. Herkesin her an kana ihtiyacı olabilir. Ayrıca kan vermek sağlık açısından da faydalarıdır. Kan vererek, hem kendi sağlığımız için yararlı bir iş yapmış oluyor, hem de başka hayatların kurtarılmasını sağlayarak sevapların en büyüğünü kazanmış oluyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 18:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?