17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekilinden Uluslular'a ziyaret

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'da bulunan Uluslular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi.


Uluslular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin lokalinde Uluslular ile bir araya gelen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un görüşmesinde AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, Uluslular Kültür, Yardımlaşma ve Dayannışma Derneği Başkanı Coşkun Yılmaz, dernek üyeleri ve Uluslular yer aldı.

Ulus doğumlu olan Milletvekili Yılmaz Tunç, görüşmede Ulus ilçesinin sıkıntıları ve partisinin genel çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Uluslular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Coşkun Yılmaz, milletvekili ve il başkanının ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. Dostluk havasında geçen ziyarette, taraflar sohbet ederek ilçenin ve Bartın hakkında uzun süre görüştü.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 13:31:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ata DÖNMEZ IP: 85.104.106.xxx Tarih : 11.09.2008 15:12:58

İlçemiz adına yapılan her güzel çalışma biz gurbetteki Ulusluları mutlu ediyor. Bartındaki Uluslular Derneği'ninde İlçemizin sorunlarını her zaman gündemde tutarak çözüm arayışları içerisinde olması ve yetkililerle paylaşması Ulusumuz adına bizleri umutlandırıyor. Bu tür çalışmalarından dolayı Dernek Yöneticilerini kutluyor, çalışmalarının başarılı bir şekilde devamını dilerim.