17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekili'nden ustalara ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Demirciler Çarşısı esnafını ziyaret ederek, demirci ustaları ile esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. 

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, il başkan yardımcıları, merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu ile birlikte tarihi Demirciler Çarşısına gitti.
 
Milletvekili Tunç, emektar demirci ustaları ile uzun süre sohbet ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Tecrübeli demirci ustalarının ürettiği mamulleri inceleyen Tunç, "Geçmişte yoğun bir şekilde üretim vardı. Ama şimdi nostalji yaşanıyor. Saban aleti ve tarım aletleri zor şartlar altında yapılırdı. Şimdi hazır tercih ediliyor. Bu da demircilik mesleğini sıkıntıya düşürüyor" dedi. 

Demirciler Çarşısı esnafı ise Milletvekili Tunç'a, son günlerdeki siyasi gelişmelere değinerek, Türkiye'deki huzur ve istikrar ortamının bozulmasını asla istemediklerini, siyasi ve ekonomik kriz çıkarmak isteyenlere de fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2008 Pazartesi 11:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?