17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekilleri seçim bölgesinde

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın merkeze bağlı Arıt beldesindeki köylerde vatandaşları ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinledi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Dursun ile birlikte Arıt beldesini ve Arıt'a bağlı köyleri ziyaret etti.

Milletvekili Tunç, Arıt beldesine geçmeden önce Sipahiler, Kayadibi, Kayadibikavlak, Kayadibi Çavuş ve Gençali köylerini ziyaret ederek, köy muhtarlarından köyün sorunlarını dinleyip köylülerle sohbet etti. Gençali köyünden Arıt beldesine geçen Milletvekili Yılmaz Tunç'u, Arıt'ta Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, belde yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri karşıladı.

Arıt belde merkezindeki esnafları ziyaret ettikten sonra, Arıt'a bağlı Balat, İmamlar, Kumaçorak, Aydınlar, Esbey, Ören, Söğütlü, Turanlar köylerine giden Tunç, bu köylerde köylülerle sohbet etti. Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Arıt beldesinde Söğütlü köyünde Arıt belediyesine ait taşocağında, Turanlar köyünde Hema Enerji A.Ş.'nin petrol ve doğalgaz sondaj çalışmalarının yapıldığı yerde incelemelerde bulunduktan sonra ziyaretlerini tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 15:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?