17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milletvekli sergi gezdi

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'da açılan ebru, tel sarma, sedef ve çini eserlerinin yer aldığı sergiye gezdi.


AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Belediyesi 12. Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında İl Halk Kütüphanesi Sergi salonunda İbrahim Boz, Ercan Akar ve Şule Bilgin Mudanyalı tarafından açılan Ebru, Tel Sarma, Sedef ve Çini Eserlerinden oluşan sergiyi ziyaret ederek, eserleri inceledi.

Sergide yer alan eserleri çok beğendiğini belirten Milletvekili Tunç, ebru ile Bartın'ın ünlü el sanatı tel sarmanın bir araya geldiğinde ortaya çıkardığı güzelliğin görülmeye değer olduğunu söyledi. Ebru, Sedef ve Çini eserlerinin sahibi İbrahim Boz ve tel sarma ustası Şule Bilgin Mudanyalı'yı tebrik eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ebru ve tel sarmanın birlikte yer aldığı bir tabloyu da satın aldı.


Sergi özel defterine duygularını yazarak imzalayan Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediyesi ve İl Kültür Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği bu güzel çalışmaların devamının yararlı olacağını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 10:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?