17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Milli Eğitim'den sınav uyarısı!

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SINAV UYARISI

Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, pazar günü yapılacak olan Öğretime Geçiş Sınavı ile ilgili olarak öğrencilerin sınav heyecanına kapılmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Bartın Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, öğrencilerin sınav öncesinde, sınavı etkileyecek hareket ve davranışlardan uzak durması gerektiğini belirtti. Yeşilyurt, "2009 2010 eğitim-öğretim yılı Yüksek Öğretime Geçiş sınavı 11 Nisan 2010 Pazar günü ülke genelinde ve ilimizde yapılacaktır. Bu sınava ilimiz genelinde 803 kız 846 erkek öğrenci olmaz üzere toplam 1649 orta öğretim son sınıf öğrencileri ile daha önceki yıldan mezun olan toplam bin 150 öğrenci sınava girecektir. Pazar günü ilimizde yapılacak olan sınavın sağlıklı bir şekilde geçmesi için gerekli her türlü tedbirler il sınav yürütme kurulunca alınmış olup, sınava girecek olan adaylarımızın aşarı heyecandan uzak, soğukkanlı olmalarını, sınav akşamı moral ve motivasyonlarını olumsuz etkileyecek ortamlardan uzak durmalarını saygı değer velilerimizin çocuklarımız üzerindeki sınav psikolojilerini düşünerek hareket etmelerini, onlara gerekli moral destekte bulunmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, "Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılı bir sınav geçirmeleri dilek ve temennisi ile saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor, başarılar diliyorum. Bahtları açık olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 19:48:02
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 23:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?