17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Minikler okula çabuk uyum sağladı

Bartın'da açılan Güneş Anaokulu öğrencileri 1 Eylül tarihinde oryantasyon hizmeti verdiği için öğrencilerin genel olarak yaşadıkları okula alışma sorununu yaşamadı.


Güneş' Anaokulu öğrencileri 2008-2009 eğitim öğretim yılını sevinç içerisinde karşıladı. 1 Eylül 2008 tarihinde oryantasyon hizmetini veren Güneş Anaokulu 8 Eylül tarihinde okulların açılmasıyla öğrencilerinin okula alışma sorunu yaşamadı.

Çocuklara balonlar dağıtılıp, okulun ilk gününü sembolize taçlar yapıldı. Okulun kurucusu Beyhan Demirok, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. Demirok, "Her çocuğun benzersiz bir birey olduğuna inanan Güneş Anaokulu vizyonu doğrultusunda 2. yılında da öğretmenleriyle birlikte etkin bir şekilde sorgulama yaptıkları, sevgi dolu bir sınıf atmosferi içerisinde, bilişsel, duyusal ve psikomotor yönden gelişmiş, araştıran, merak eden, yaparak-yaşayarak edindikleri bilgileri günlük yaşamlarında uygulayabilen, ikinci bir dile karşı duyarlı ve bu dili kullanabilen, iletişimci, duyarlı, özgüvenli, başarılı, mutlu özgüvenleri tam geleceğin başarılı çocuklarını yetiştirmeye devam edecektir" dedi.


Güneş Anaokulu öğrencilerinin hepsi küçük birer prenses ve prens gibi giyinirken, müzikle dans edip çeşitli aktivitelerle 2008-2009 eğitim öğretim yılına neşe içinde girdi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 12:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?