17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Miniklerin okul sevinci

Bartın'da 111 ilköğretim okulu, 8 ortaöğretim kurumu ile 77 anasınıfı ve 4 anaokulunda yaklaşık 3 bin öğrenci 2008-2009 eğitim öğretim yılına "Merhaba" dedi.

Öğrenciler ve veliler ilk gün sebebiyle heyecan yaşadı.


Bartın'da yaklaşık 5 bin ilköğretim 1. sınıf ile ana okulu öğrencileri 1 hafta erken okula dönemine başladı. 111 ilköğretim okulu, 8 ortaöğretim kurumu, 77 anasınıfı ve 4 anaokulunda eğitim ve öğretime başlayan öğrenciler öğretmenleri, okul müdürleri ve okulları ile tanıştı.

Bartın Hendekyanı İlköğretim Okulu'nda da öğrenci ve velilerinin ilk gün heyecanı vardı. Okul Müdürü Tayfun Erol, ilk gün heyecanını yaşayan öğrenci ve velilere seslendi. Okullarını seçtikleri için velileri teşekkür eden Okul Müdürü Erol, "Bizlerde sizin gibi aynı heyecanı yaşıyoruz. Çocuklarımız hayatlarının ilk adımını attı. Şimdi okullarını, sınıflarını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanıyacaklar. İyi bir birey olarak onları topluma kazandıracağız" dedi.


Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, 2008-2009 yılının öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrencilerin sınıflarının belirlenmesinin ardından, veliler ve öğrenciler öğretmenleri ile tanıştı. Sıralarına oturan öğrencilerin de heyecanları hareketlerinden ve gözlerinden anlaşıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 11:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?