17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Müezzinler okudu Bartınlılar dinledi

İstanbul'da bulunan 7 büyük camide görev yapan müezzinler, Bartın'da tadilat sonrası açılan bir camide mevlit okudu. Cemaat ünlü müezzinleri dinlemek için camiye akın etti.


Bartın'ın Ulus İlçesi Abdipaşa beldesinde tadilat yapıldıktan sonra yeniden ibadete açılan Abdipaşa Merkez Camii İstanbul'un en büyük 7 camisinin müezzinlerini konuk etti. İstanbul'daki Sultanahmet Camii Müezzini Bünyamin Özçiftçi, Süleymaniye Camii Müezzini Mehmet Duman, Eminönü Yeni Camii Müezzini Yaşar Özsoy, Sultanahmet Firuzaağa Camii Müezzini Ömer Özgül, Beşiktaş Sinan Paşa Camii Müezzini Mevlüt Özsoy, Eminönü Hoca Paşa Camii Müezzini İbrahim Şimşek ve Beyoğlu Camii Müezzini Cengiz Bayraktar,


Abdipaşa Merkez Camii İmamı Nihat Sevingün'ün aracılığı ile camide Mevlid-i Şerif okudu. Ünlü 7 müezzini dinlemek içi Bartınlılar camiyi doldurdu. Müezzinler mevlit okurken cemaat hûşu ile dinledi bazıları cep telefonları, kameraları ile çekim yaptı. Yaklaşık iki saat süren mevlit sonrası cemaat müezzinlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:22:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?