22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Muhtar adayından ilginç vaatler

Bartın Merkez Aladağ Mahallesi muhtar adayı olan Engin Gezer, tüm Bartınlılara müzik öğreteceklerini ve Aladağ Sporu kurarak gençleri kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtaracaklarını söyledi.


Bartın Aladağ Mahallesi Muhtar adayı Engin Gezer ekibini ve projelerini kamuoyuna açıkladı. 2 bin 760 seçmenin oy kullanacağı Aladağ Mahallesi'nde muhtar adayı olan Engin Gezer, "İlk önce seçildiğim gün noter huzurunda mal beyanında bulunacağım. Aladağ Mahallesi'nin sakinlerinden güç ve destek bekliyorum. Bütün resmi kurum ve kuruluşları arkamıza aldık. Ben yıllardır Bartın Belediyesi'nde çalışıyorum ve işçi sendikası temsilciliği yapıyorum. Bir çok resmi kurum ve kuruluşla iyi diyaloglar içerisindeyim. Amacımız Aladağ Mahallesi'ni süper bir mahalle yapmaktır. Özellikle gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spor kulübü kurarak gençleri sportif alanlara taşıyacağız. Mahallemize kütüphane yaparak da çocuklarımızın ve gençlerimizin kitap okuma alışkanlığını kazanmalarını sağlayacağız. Muhtarlık büromuz sürekli açık kalacak. Doğumdan ölüme kadar hep birlikte el ele gönül gönüle olacağız. Defin işlemlerini yaptıramayan fakir ailelerimize destek olacağız. En önemli projelerimiz arasında ise Bartınlılara keman çalmayı öğretmek olacaktır. Keman hocamızın açacağı kurslarla gençlerimiz keman çalmayı öğrenecek" dedi.


Aladağ Mahallesi Muhtar adayı Engin Gezer'in listesinde Müzeyyen Makar, Ziya Güney, Oktay Tekinok, Ahmet Selamet, Taşkın Çelikbaş, Necmettin Karamazak ve Ahmet Makar aza adayları olarak yer aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 12:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?