17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Murat Kekilli'nin hapkido merakı

MURAT KEKİLLİ'NİN HAPKİDO MERAKI

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, dünyanın en zor sporu arasında yer alan "Hapkido" sporuna merak sardı.

Ünlü sanatçı Murat Kekilli, Hapkido Federasyonu Başkanı ve Dünya Hapkido Federasyonu Eşbaşkanı Şükrü Kınataş'ı ziyaret edip hapkido çalışmaları hakkında bilgi aldı. Minik hapkidocularla sohbet eden Murat Kekilli, hapkido sporuna da başladı. Dünyanın en güzel dövüş sanatları arasında yer alan ve savunma özelliği diğer dövüş sporlarından farklı olan hapkidoyu öğrenmeye başlayan Murak Kekilli, iyi bir kılıç kullanıcısı olduğunu gösterdi. Murat Kekilli, hapkidonun önemli silahları arasında yer alan kılıcı

kullanmada gösterdiği hüneri ile herkesi şaşırttı. Hapkido sporunun insanın ruhunu rahatlattığını belirten Kekilli, şöyle konuştu: "Ben önce merak edip buraya geldim. Bu spora bu kadar ilgi olacağını hiç düşünmemiştim ama buraya gelince baktım ki, küçükten büyüğe herkes bu sporu yapıyor. Sessiz bir ortam var ve bu sporu yaparken insanlar huzur buluyor. Ben buna inanıyorum. Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş da bu sporu tanıtmak ve sevdirmek için önemli bir görev üstlenmiş. Kendisini tebrik ediyorum."

Türkiye Hapkido Federasyonu Başkanı Şükrü Kınataş, Murat Kekilli'ye hapkidoya gösterdiği ilgiden dolayı bir teşekkür belgesi verdi ve Puçe (Yelpaze) hediye etti.

MURAT KEKİLLİ'NİN HAPKİDO MERAKI
MURAT KEKİLLİ'NİN HAPKİDO MERAKI
MURAT KEKİLLİ'NİN HAPKİDO MERAKI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 11:39:00
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 11:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?