17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Musa Gürüz'den birlik çağrısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Ulus İlçe Başkanı Musa Gürüz, Ulus ilçesinin kalkınma hamlesi yapması ve kavga etmeden, çekişme yaşamadan, birlik, beraberlik içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Ak Parti Ulus İlçe Başkanı Musa Gürüz, İlçede yaşanan anlaşmazlıkların sona erdirilmesi gerektiğini belirterek, ilçenin kalkınma, hamle yapması ve kavga etmeden çekişme yaşamadan, birlik, beraberlik içerisinde çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Gürüz, "Ulus kavga ve çekişmelerden çok çekti. Bundan sonra kavga yerine birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bartın'a kurulacak üniversitenin fakülte düzeyinde ilçemize kazandırılması yönünde çalışmalar yapılması lazım. İlçemizin yıllardır çözülemeyen sorunlarının bin an önce çözülüp, ilçe halkının hizmetine sunulması gerekiyor. Siyaset ve bürokrasi el ele vererek, Ulus'un geleceği ile ilgili çözüm üretmelidir. Başka Ulus yok. Ulus'un kalkınma hamlesi yapabilmesi adına herkes fedakarlık yapmalıdır. Amacımız üzüm yemek mi, yoksa bağcıyı dövmek mi? Ulus halkının ve çocuklarımızın geleceği adına sorunların tespiti ve ortak çözüm önerilerini ortaya koyarak, kısa ve uzun vadeli sorunları halletmemiz gerekiyor" dedi. 

Ak Parti Ulus İlçe Başkanı Musa Gürüz, Ulus halkının birlik ve beraberlik içerisinde başaramayacağı hiç bir şeyin olmadığını ifade etti.

,
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 17:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?