22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Musluğu çalıp, kayıplara karıştı

BARTIN'DA MUSLUK HIRSIZLIĞI

Bartın merkez Demirciler Mahallesi'nde gece yarısından sonra kavşak suyu çeşmesinin musluğu çalındı.

Edinilen bilgilere göre, Demirciler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Kavşak Suyu Çeşmesinin musluğu kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı.

 İddialara göre, bisikletle gece 04.00 sıralarında Demirciler Mahallesine gelen bir kişi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Kavşak Suyu Çeşmesinin musluğunu çaldı. O saatlerde apartmanların kaloriferlerini kontrol etmeye gelen kaloriferci hırsızı fark etti. Hırsız da kaloriferciyi görünce panikleyerek kaçmaya başladı. Bisikletine binerek olay yerinden kaçmaya çalışan musluk hırsızı, bisikletiyle birlikte bir apartmanın boşluğuna düştü. Toparlanan musluk hırsızı bisikletine de alarak hızla düştüğü yerden de kaçmayı başardı.

Sabah saatlerinde çeşmeye su doldurmaya gelen mahalleliler musluğun olmadığını görünce şaşırdı. Kızgın mahalleliler musluk hırsızı için, "İnşallah susuz kalırsın" diyerek tepki gösterdi. Mahalleliler, "Bu musluktan herkes su doldurup evine su getiriyor. Evde birçok ihtiyaç bu su sayesinde gideriliyor. Musluk kaç para edecek ki? Artık musluğu çalmaya kadar da düştülerse ne demeli. Bu hırsızın ayarı yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2009 Perşembe 14:11:05
Güncelleme :24 Aralık 2009 Perşembe 14:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?