22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Öğrenciler taburcu edildi

Bartın'da 5 ilköğretim okulunda dağıtılan süt ve keklerden tüketen zehirlenen ve hastanelerde tedavi gören öğrenciler taburcu edildi.

Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Volkan Özgür Akbulut, öğrencilerin durumlarının iyi olduğunu söyledi.


Bartın'daki Kumluca İlköğretim Okulu, Mehmet Akif İlköğretim Okulu, Terke Haliller İlköğretim Okulu, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Gürgenpınarı İlköğretim Okulunda öğrenciler dağıtılan süt ve keklerden yiyen ve ilk belirlemelere göre sütten zehirlendikleri için zehirlenen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 65 öğrencinin çoğunluğunun tedavi gördüğü Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Volkan Özgür Akbulut, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Zehirlenen öğrencilerden 37 tanesi tedbir amaçlı olarak hastaneye yatırılmıştı.


Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Volkan Özgür Akbulut, öğrencilerin hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Başhekim Opr. Dr. Akbulut, "Hastanemizde tedavi gören öğrencilerimizi taburcu ettik. Durumları iyi. Zehirlenmelerine neyin sebep olduğu ise araştırılıyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 10:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?