18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Öğrenciler yararına kermes

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Bartın'da yardımsever hanımlar tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Bayanlar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYDADER) tarafından Karakaş Caddesi’nde düzenlenen kermes açılışına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, BTSO Meclis Başkanı Halil Çelen, Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Çöme, İl Genel Meclis Üyesi Aynur Yıldırım, Müftü İsmail Bayrak, STK ve siyasi parti temsilcileri, BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ve çok sayıda halk katıldı.

Allah yolunda yapılan hizmetleri tebrik ve taktir ettiğini anlatan Belediye Başkanı Cemal Akın BEYDAR'i faaliyetlerinden dolayı kutladı. Daha sonra Bartın Müftüsü İsmail Bayrak'ın duasından sonra protokol üyeleri tarafından kurdeleyi keserek kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Üniversite ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardımsever hanımların katkıları ile el emeği göz nuru ürünleri sergileme imkânı bulduklarını anlatan BEYDADER Başkanı Nehir Çelen, "Sergimiz 20 gün açık olacak. Bizi bu günde yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ediyorum." El işi ve gıda ürünlerinden oluşan kermesten 10 TL'lik alışveriş yapanlar için çekiliş düzenlenecek. Çekiliş kapsamında küçük ev aletleri ve çeşitli ürünler hediye edilecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 15:28:03
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 17:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?