16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Öğrencilere maddi destek

Bartın'ın Ulus İlçesi Kaymakamlığı tarafından üniversitede öğrenim görmeye hak kazanan 13 öğrenciye maddi destek sağlandı.


Ulus İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, üniversiteyi kazanan 13 öğrenciye maddi destek sağlandığı bildirildi. Ulus Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, üniversiteyi kazanan öğrencileri makamında kabul etti. Bu yıl Ulus ilçesinde orta öğretim kurumlarından mezun olup, üniversiteyi kazanan öğrenciler ile görüşen Ulus Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, öğrencilere başarılar diledi.
Ulus Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, kaymakamlık tarafından öğrencilere maddi destek sağlandığını da ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 12:41:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim UZUNÇELEBİ IP: 85.110.138.xxx Tarih : 23.08.2009 11:07:18

Sayın Ulus Kaymakamımız Mehmet Uğur ARSLAN'ı canı yürekten kutluyorum. Genclerimize sahip çıktığı için,öğrencilerimizin üniversiteyi kazanma sevinçlerini yarım kalmaması açısından,onlara sahip çıkmanın ve yanlarıda olmalarının tam zamanı.Ulus'un diğer ileri gelenleri de ellerinden tutup sahip çıkanları o öğrencilerde unutmayacaktır.Belediyemiz  den de böyle bir destek olunması gençlerimizi daha iyi motive eder düşünüyorum. Bu birlik ve beraberliğimizi kaymakamımız başlatmıştır,devamı gelmesi umuduyla.Tekrar tekrar kaymakamımıza teşekkür etmek üzere yazdım.