17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Öğrencilere ücretsiz saç tıraşı

YATILI OKUYAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ TIRAŞI

Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Bayan Kuaförlüğü ve Erkek Berberliği Bölümü'nde Okuyan 6'sı Kız, 7'si Erkek 13 öğrenci, Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (Yibo) yatılı okuyan öğrencileri tıraş ederek hem uygulama yaptılar, hem maddi imkanı bulunmayan öğrencilere katkı sağladı.

Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Müdür Başyardımcısı Cumhur Damar, Müdür Yardımcısı Sezai Hangişi ve Kuaförlük Bölüm Öğretmeni Feride Bakış eşliğindeki 6 Bayan Kuaförlüğü ve 7 Erkek Berberliği bölümü öğrencisi Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Okulu'ndaki 123 kız ve 154 erkek öğrencinin saç tıraşını yaptı. Sabah saat 09.30'da başlayan saç kesimi öğlen saat 15.30'a kadar sürdü. Çalışma sonunda öğrencilerin çok yorgun olduğu görüldü.

Bartın Lütfullah Kocabaşoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Koyuncu, bu uygulamanın geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda da devam ettiğini, Mesleki Eğitim Merkezi olarak daha önce Şehit Necdet Orhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda da aynı uygulamayı yaptıklarını ve özellikle yatılı okullarda bu uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

Kumluca Atatürk Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Yüksel Yenikapı ve okul personeli verilen bu hizmetten dolayı çok teşekkür ettiklerini 1. ve 2. dönemde birer kez saç kesimi uygulamasının çok yerinde olacağını söyledi. Saç kesimini yapan Bayan Kuaförlüğü bölümü öğrencisi Meltem Öztüten, "Bizim için tecrübe oldu. 20'nin üzerinde saç tıraşı yaptım. Çok yorucu oldu ama küçük öğrencilerin mutluluğunu gördükçe bende de yorgunluk kalmadı. Ayrıca küçük öğrencilerin isteklerine göre model vererek saç kesimi yaptım" dedi.

Yine Erkek Kuaförlüğü bölümü öğrencilerinden Sercan Demirsoy da, başarılı bir çalışma yaptıklarını, bundan dolayı çok mutlu olduğunu yine bu şekilde çalışma olursa seve seve geleceğini söyledi. Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölüm Şefi Feride Bakış, öğrencilerinin başarılı bir şekilde saç kesimini yaptıklarını ve özellikle kız öğrencilerin saçlarına model verilerek başarılı bir uygulama gerçekleştirdiklerini söyledi.

YATILI OKUYAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ TIRAŞI
YATILI OKUYAN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ TIRAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 17:33:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 18:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?