17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

ÖSS heyecanı başladı

Bartın'da, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) başladı. Çocuklarını sınava yollayan anneler daha sonra Peygamberimiz Hz. Muhammed'in sancaktarı Ebu-Derda Hz'nin türbesine giderek dua etti.

Bartın'da binlerce üniversite adayı, üniversite hayallerini gerçekleştirebilmek için bugün ÖSS sınavına girdi. Binlerce aday daha önce belirlenen okullarda ÖSS sınavına başladı. ÖSS öncesinde büyük heyecan yaşayan öğrenciler, anne ve babalarının dualarını alarak sınava girdi.

Velilerin ise sınava giren çocukları kadar heyecanlı olduğu görüldü. Çocuklarını sınava yollayan anne ve babalar daha sonra Bartın Türbe mevkiinde bulunan M.S. 590-660 yılları arasında yaşamış, Hz. Muhammed'in sancaktarı ve İslam
tebliğcisi olan Ebu-Derda hazretlerinin kabrini ziyaret etti. Anneler türbede Kur'an-ı Kerim okuyup, çocuklarının sınavda başarılı olması için dua etti.

Sınava girecek adaylar kadar heyecanlı olduklarını belirten vatandaşlar, dua ederek çocuklarının sınavda heyecanlarının geçeceğine inandıklarını söyledi. Çocukları sınava giren bazı anne ve babalar ise sınav boyunca okul önlerinde bekledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 11:35:08
Güncelleme :15 Haziran 2008 Pazar 11:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türkan erkis IP: 92.228.65.xxx Tarih : 21.06.2008 03:37:30

eski günler aklima geliyor.arkadaslar ben hem calisip o paraylada dershane aidatimi ödüyordum konya selcuk egitim fakültesi mezunuyum suan yurt disinda yasiyorum.cok zor günleri emegimin bilegimin gücüyle atlattim.biseyi yüreginizle istersseniz basarmamak mümkün degil.su an av.hüseyin etiz arkadasimin katki ve destegi sayesinde buralardayim,üniversite kazandim okudum amma tayin edilemedim birtürlü..emegimi ve anilarimi bartinin nadide yerlerine birakip geldim buralara.yasidigim güzel hatiralarla ömrüm geciyor,