22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Otobüs terminali için anket

Bartın merkez Gecen köyünde bulunan Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin bulunduğu yer ile ilgili Bartın halkının görüş ve düşüncelerini öğrenmek amacıyla Bartın Belediyesi'nce anket başlatıldı.


Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Belediyenin www.bartinbelediyesi.com adresinde yayınlanmaya başlanılan ankette katılımcılara 2 seçenek sunuluyor. Katılımcılar birinci seçenekte "Evet. Şu anki yeri iyi", ikinci seçenekte "Hayır. Yalı Mevkii'ndeki eski yerine alınsın" şıklarından birini işaretleyebilecek.
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, halkın belediye hizmetlerine katılımlarının ve hizmetler ile ilgili görüş ve önerilerinin alınarak değerlendirilmesi amacıyla bu tür anketler ile kamuoyu araştırmalarının sürekli olarak yapılacağını söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 09:42:36
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 14:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
altuğ aydan IP: 88.226.192.xxx Tarih : 10.04.2009 09:38:01

çevre yolunda ne unuttum mini marketim var.dükkanımın önüne durak istiyorum çünkü insanlar dışarıda mağdur kalıyor güneş olsun yağmur olsun araba bekler dükkanın içinde bekleyip arabalarını kaçıran bile oluyor acil olarak durak olursa iyi olur özellikle sabak bekleyen işçiler ve öğrenciler için ilgilerinize arz ederim.