18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

'Oy avcısı Kemal!'

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÜLENT GEDİKLİ'DEN CHP'YE AĞIR ELEŞTİRİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeği sonrasında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, CHP'yi 47 model arabaya benzetti. Gedikli, Kemal Kılıçdaroğlu'na "Avcı kemal, Oy avcısı Kemal, Atıp tutuyor" diye hitapta bulundu.

Bartın Grand Astra Otel'de düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, CHP'yi ağır dille eleştirdi. CHP'nin solda sıfır bir parti olduğunu ifade eden Gedikli, "Özellikle şu sol siyasetin anlamına bakarsak aslında ne kadar zavallı hale düştüklerini de görürsünüz değerli arkadaşlarım. Şimdi solcu siyasetin anlamı değişti biliyorsunuz. Hepiniz öğrendiniz değil mi? Bir tane kaset çıkartıyorsunuz, bir tane kasket takıyorsunuz, üstüne de aşlı işli siyaset yapıyorsunuz, oh ne güzel siyaset. Solda siyaset bu, solda sıfır siyaset. Bi adamın soluna sıfır koyarsanız bir şeyi ifade etmez. Bu CHP siyaseti böyle bir siyasettir. Sıfır rakamını hep sonuna koyarlar arkadaşlar. 'Çarşaf açılımı' derler çark ederler solda sıfır ya, 'Genel af' derler 3 saat sonra 'Ben öyle bir şey demedim' derler. Solda sıfır siyaset. Bir tanesi dersimde baltayı taşa vurur, 'Analar ağladı da ne oldu falan' dedi direk istifaya davet etti. Arkasından istifadeye davetine bile sahip çıkamadı solda sıfırsiyaset, işleri güçleri bu hatta bir ara başörtüsüne kadar da geldi. 'Başörtüsünü çözeceğiz' dedi ya fakat sonra baktı ki evdeki hanımefendi istemiyor, 'Çözemeyeceğiz kusura bakma' dedi. Aradan 3 saat geçmeden. 24 saatte çark etmenin ustası bunlar. Biliyorsunuz eski model arabalar vardır. Bunlar 46 model arabaya benziyorlardı, şimdi yeni Genel Başkanlarıyla 47 model araba oldular. Bir model ilerledirler, bir gelişme var fena değil. Ama sene 2010. Bunları milletimiz gayet yakından görüyor. Geçen de çıkmış bana diyor ki, Avcı Kemal, korkacağız ya Avcı Kemal, neyin avcısı hayalet avcısı filan olmasın bu avcı. Yolsuzlukların avcısıymış. Bütün yolsuzluk yapanların ensesindeymiş, yakalarına yapışacakmış. Ya sen olsan olsan avcı hikayelerini bilirsiniz değil mi? Meşhur avcı hikayeleri vardır, bol palavra vardır yani. Avcılarımıza bir şey demiyoruz, avcı hikayelerinde böyle şeyler olur. Bu beyefendide avcı hikayeleri anlatıp duruyor işte. Bol bol hikaye masal. Yılanın kuyruğu 10 metremidir? 1 metremidir? Artık varın siz hesap edin. Ama değerli arkadaşlarım biz böyle ucuz siyaset yapmayacağız. Bunlar ucuz siyaset anlatıyorum ama, aslında bende sıkılarak anlatıyorum bunları emin olun. Ucuz siyaset ne biliyor musunuz? Oy avcılığı oy Avcı Kemal demiş ki kendisine oy avcısı Kemal başka bir şey değil" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli 12 Eylül tarihinde halkın referandumda "Evet" diyerek gereken cevabı en iyi şekilde vereceğini de sözlerine ekledi.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BÜLENT GEDİKLİ'DEN CHP'YE AĞIR ELEŞTİRİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:26:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?