22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Özkan çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, İl Özel İdaresi Makine İkmal Müdürlüğü, Bartın Üniversitesi ve Sivil Savunma Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Emin Özkan, ziyaretleri sırasında destek istedi.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyeleri Rıza Çakın ve Tuğçe Gök ile birlikte bazı yerleri ziyaret etti. Başkan adayı ilk olarak Bartın İl Özel İdaresi Makine İkmal Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Emin Özkan, Makine İkmal Destek Müdürü Yılmaz Hızoğlu ve işçiler ile görüştü. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte makine parkına giden Emin Özkan'a işçiler çeşitli sorular sordu. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan daha sonra Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Emin Özkan, üniversitedeki dekan, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi ve üniversite çalışanlarını da ziyaret etti.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, son olarak Sivil Savunma Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Özkan, Sivil Savunma Müdürü Enver Çayır ve sivil savunma çalışanları ile görüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 16:45:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?