22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Özkan gezilerine devam ediyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Bartın Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Emin Özkan, ziyaretlerinde resmi kurum çalışanları ile de görüştü.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil, AK Parti Bartın Belediye Meclis Üyeleri Rıza Çakın ve Hasan Fırıncı ile birlikte bazı yerleri ziyaret etti. Başkan adayı ilk olarak Bartın Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş'ı ziyaret etti. Özkan, "Bartın'ı ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak üzere koordineli çalışmalar yapmayı hedeflemekteyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, ortaya koyacağımız projelerle Bartın'ın tanıtımını en üst düzeyde yapalım" dedi. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş, kurumu hakkında Belediye Başkan adayı Emin Özkan'ı bilgilendirdi.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertan Orhan'ı ziyaret etti. Emin Özkan, "Tanıtımın en güzel ayağı spordan geçmektedir. Bartın'a yapılacak spor tesisleri ile tanıtımı iyi yapabiliriz. Suni çim sahalar ve alt yapıları en kısa sürede hayata geçirmeliyiz. Önümüzdeki sezona UEFA düzeyindeki sahaları faaliyete geçirmeliyiz" dedi. AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile de görüşerek destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 17:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?