22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Özkan hastaneyi ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, hastane yöneticileri ve hastanelerde tedavi gören hastaları ziyaret etti.


AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Emin Özkan, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Recep Ünal Çil ve belediye meclis üyeleri Bartın Devlet Hastanesi ve Bartın Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Emin Özkan ilk olarak Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Seyfettin Kalaycı’yı ziyaret etti. Başhekim Dr. Kalaycı, “Genel olarak otopark sorunumuz var. Hastalarını getiren hasta yakınları araçlarını yol kenarlarına bırakıyor. Otopark ücretlerinin yüksek olması bu sebeplerden olabilir” dedi.
AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Özkan, “Buralara düzenlemeler yapacağız. Hastanenin çevresinde çalışmalar yapmak gerekir. Bizde üzerimize düşeni yerine getireceğiz” dedi. Emin Özkan, hastane çalışanları, hastalar ve hasta yakınları ile de görüşerek destek istedi.


AK Parti Belediye Başkan adayı Emin Özkan daha sonra Bartın Göğüs Hastalıkları Hastanesi yönetimi, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ile tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 18:55:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?