15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Pazarcılara ücretsiz çöp poşeti

Bartın Belediyesi pazaryerinde ücretsiz çöp poşeti dağıttı. Salı ve Cuma günleri kurulan Pazar sonrası oluşan çöplerin insan ve çevre sağlığına zarar vermesini engellemek amacıyla 3 bin adet çöp poşeti alan Bartın Belediyesi, pazarcılara poşetleri ücretsiz dağıtarak çöplerini yere atmamaları konusunda uyarıda bulundu.


Poşet dağıtımı sırasında vatandaşları çöp konusunda uyaran Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel “Her Salı ve Cuma günleri kurulan pazarda sebze ve meyve çöplerinin pazar içinde rasgele atılmasını önlemek amacıyla pazarcılarımıza ücretsiz çöp poşeti dağıtıyoruz. Pazarcılar tüm çöplerini bu poşetlerde biriktirip Zabıta Müdürlüğü’nün gösterdiği noktalara bırakacaklar. Çöplerini poşetlere koymayıp yerlere atan pazarcılara sonraki haftalarda pazar yerinde yer verilmeyecek. Pazarcı esnafımızın kendi sağlıkları başta olmak üzere insan ve çevre sağlığı açısından poşet kullanımına uyacaklarına inanıyorum” dedi.

bartın belediyesi
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 14:23:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aldağlı IP: 85.102.109.xxx Tarih : 12.12.2007 12:58:57

bunca emeğe ne gerek var herkes kendi çöpümü toplarsa bunların hiçbirine gerek kalmaz bu cahiller böyle boş yere belediyenin parasını harcıyorlar alahın beleşçileri