22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Polis Karabük'e ceza kesti!

Türkiye Yıldız Bayanlar Voleybol müsabakasında Bartın Polisgücüspor ile Karabük Belediyespor takımları karşı karşıya geldi. Maçı Polisgücü 3-2 kazandı.

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda oynanan Türkiye Yıldız Bayanlar Voleybol müsabakasında Bartın Posigücüspor ile Karabük Belediyespor takımları karşı karşıya geldi.

Maça Gülay, Aydan, Kübra, Dilara, Buse ve Neslihan ile başlayan Bartın Polisgücüspor, yine maça Öznur, Ayça, Ecem, Fatmanur, Şerife ve İrem'le başlayan rakibi Karabük Belediyespor'u 25-22, 25-14 ve 15-5'lik setlerle 3-2 yendi. Karabük Belediyespor ise rakibi Polisgücüspor'dan 30-28 ve 25-22'lik iki set almayı başardı.

Maç sonrasında Bartın Polisgücüspor antrenörü Emre Yıldız, güzel ve centilmen bir müsabaka olduğunu ve bundan sonraki maçlarını da kazanarak şampiyonluk kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Karabük Belediyespor Antrenörü Adem Özdemir ise Bartın Polisgücüspor gibi önemli bir müsabakayı kazanmak için geldiklerini ancak 3-2 yenildiklerini, bundan sonraki müsabakalarda bu sonucu telafi edeceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 23:10:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?