17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Polislere psikolojik destek

Bartın Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tarafından Kemer Polis Karakolu'nda görev yapan polislere psikolojik eğitim destek eğitimi verildi.


Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kemer Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polislere Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tarafından eğitim verildiği bildirildi.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği polis memurları Meltem Göker ve Uğur Güvenli tarafından verilen eğitimlerde, "Rehberlik ve Psikolojik Danışma kavramlarının açılımı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliliğinin amacı ve işlevi, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliliğine sevk esasları, Karşılaşılan önyargılar ve bu önyargıların giderilmesi, Birim Amirlerinin görev ve sorumlulukları ile Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliğinin görev ve sorumlulukları" konularında bilgiler verildi.


Eğitimlerde, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliği tanıtan bir sunum yapılırken, özellikle Bartın Emniyet Müdürü Mesut İnce'nin, Rehberlik ve Psikolojik Danışma konusundaki hassasiyeti vurgulandı

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 17:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?