16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Polisten kaçamadı

Bartın'da bisikletiyle ölçü almaya giden marangoz ustası Hüseyin Çelik'in ölümüne sebep olan 74 AF 924 plakalı otomobil ve sürücüsü Yaşar Çetin, kısa süre sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, marangozluk yapan 63 yaşındaki Hüseyin Çelik'e, bisikletiyle evinin yolunu tuttuğu sırada Ateşdeğirmeni mevkiinde çarpan otomobil ve sürücüsü yakalandı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kaza yerindeki çalışmaları sonrasında tespit edilen araç üzerinde yapılan çalışmalar sonuç verdi. Arıt'tan Bartın istikametine seyir halinde olan Yaşar Çetin yönetimindeki 74 AF 924 plakalı otomobilin marangoz ustası Hüseyin Çelik'e çarparak olay yerinden kaçtığı belirlendi. Yakalananan Yaşar Çetin, kaza ile ilgili olarak kendisine sorulan soruları yanıtsız bırakırken, Bartın Devlet Hastanesi'nde sağlık muayenesinden geçirildikten sonra gözaltına alındı.

Kaza sonrası park halinde bulunan aracın görüntüsü ise kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Otomobilin camlarının kırık olması, ön tampon kısmının çarpmanın etkisiyle kırılması ve araçta oluşan hasar görenleri hayrete düşürdü.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 11:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alper demirkesen IP: 88.227.68.xxx Tarih : 19.06.2007 14:10:25
bence çok ayıp yapmış içip içip araba kullanması zaten baştan ayıp bir şey allah ölenin ailesine sabır versin...