18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Polisten Valiye ziyaret

POLİS TEŞKİLATI 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü sebebiyle Bartın Valisi İsa Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bartın Valisi İsa Küçük'ü makamında ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Vali Küçük'e plaket verdi. Bartın Valisi İsa Küçük, "2006 yılından bu yana birlikte görev yapıyoruz. Gücünü kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatımızın 165. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. İl Emniyet Müdürümüz Burhan Gümüş ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyor, devletimizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza hissettirmekte gösterdikleri titizlik ve hizmetlerin daha da verimli olması amacıyla yaptıkları çalışmalar için İl Valisi olarak teşekkür ediyorum" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerinin daha da yaşanabilir bir Bartın olduğunu kaydeden İl Emniyet Müdürü Burhan Gümüş de, "Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda çalışmalarımız her zaman olduğu gibi bundan sonrada gece gündüz ayrımı gözetmeksizin devam edecektir" diyerek, Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü plaketini Vali İsa Küçük'e takdim etti.

POLİS TEŞKİLATI 165. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:25:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 23:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?