16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

PTT Bank 3 şube açıyor

Bartın'ın Ulus ve Kurucaşile ilçesi ile Bartın merkeze bağlı Kozcağız Beldesi'ne PTT tarafından PTT Bank şubeleri açılacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Kurucaşile ve Ulus ilçeleri ile Kozcağız Beldesine PTT Bank yapılacağını belirtti.

 Kozcağız, Kurucaşile ve Ulus'ta PTT binalarının deprem güçlendirme ve PTT Bank haline getirilmesi için Ulaştırma Bakanlığı'na yaptıkları müracaatın olumlu neticelendiğini belirten Milletvekili Tunç, "PTT Bankların yapılması ile birlikte bu belde ve ilçelerimizde vatandaşlarımız çok daha iyi hizmet alacaklar. Binalarının deprem güçlendirme ve PTT Bank düzenlemeleri ihaleleri Ulus'ta 16 Ekim 2009 tarihinde, Kozcağız Beldesi'nde 19 Ekim 2009 tarihinde, Kurucaşile ilçesinde ise 23 Ekim 2009 tarihinde gerçekleştirilecek ve ihalenin ardından bu yıl sonuna kadar inşaatlar tamamlanacak" dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, inşaat çalışmaları sırasında hizmetin aksamaması içen yeni binalar kiralanacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 09:48:02
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 22:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?