22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Ramazan Bayramı kutlamaları

Bartın'da Ramazan Bayramı sebebiyle protokol ve halkın bayramlaşmasının ardından Vali İsa Küçük, hastaları ve huzurevi sakinlerini ziyaret etti. 

Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Vali İsa Küçük, milletvekilleri Av.Yılmaz Tunç ve M. Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Dz. Kur. Kd. Alb. Hayrettin İmren, Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, il daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Vali İsa Küçük, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği milli ve dini bayramlarımızda özgürlüğümüzün sembolü yüce şanlı bayrağımızın gölgesinde daha nice bayramlar geçirmek temennisiyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, ülkemize ve milletimize huzur dolu bayramlar diliyorum" dedi. 

Bayramlaşma töreninin ardından Garnizon Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi ziyaretinde bulunan heyet, buradan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Küçük, daha sonra huzurevine giderek yaşlıların ellerini öptü. 

Şehit Üsteğmen Mustafa Aydın Aydoğmuş'un evini de ziyaret eden Vali Küçük, "Bu bayramda siz şehit ailelerimizle olmaktan gerçekten son derece mutluluk duymaktayız. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, Türk milleti olarak sizi bağrımıza basıyor, kucaklıyoruz. Şehitlerimizin göstermiş oldukları bu yüce davranış, şüphesiz ki milletimizin birlik ve beraberliğini sağlamaktadır. Geleceğimizi aydınlatan bu davranışı inanıyorum ki, her Türk evladı sırası gelince gözünü kırpmadan yerine getirecektir, buna hiç kuşkumuz yoktur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 10:19:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?