22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Rektör, TSO'yu ziyaret etti

Bartın Üniversitesi (BÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.


Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış ile birlikte Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erkan Eroğlu ve Hüseyin Akmaz ile Yönetim Kurulu sayman üyesi Halil Balık'ı ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın TSO'nun TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonuna seçilmesi nedeniyle tebrik etti. Bartın Üniversitesi'nin kampüs alanı sorununun görüşüldüğü ziyarette alternatif yerler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.


Bartın'ın gelişimine katkı sağlayacak olan Üniversitenin kurulacağı alanının tespit edilerek hızlı bir şekilde kampüs alanı inşaatının başlatılması için Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak ellerinden geleni yapacaklarını, bu meselenin Bartın'ın en temel ve öncelikli sorunlarından olduğunu belirten Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, "Yapılan bu çalışmalar neticesinde kısa sürede birkaç yer içinden birinin seçilerek kampüs yerinin netliğe kavuşacağını ve Bartın'ımıza yakışan bir Üniversiteye sahip olacağımıza inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 15:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?