17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Rektör Küçük'e ziyaret

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Bartın Valisi İsa Küçük'ü makamında ziyaret etti.

Rektör, görevine başlamasının anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.


Bartın Valisi İsa Küçük'ü ziyaret eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Vali Küçük'ü ziyaret ederek ildeki eğitim öğretim durumu konusunda bilgiler aldı.

Görevine başlayan ramazan Kaplan'a hayırlı olsun dileklerini belirten Vali İsa Küçük, ilin eğitimle ilgili sorunlarını ve ildeki gelişmaları anlattı. Vali Küçük, "Bartın ÖSS'de 55.sıradadır. Buna önem veriyoruz. İlköğretimde geçen sene 50. sırada iken bu sene 31. sıradayız. Eğitimde fiziki sorunumuz yok sayabiliriz ancak bir Anadolu Öğretmen Lisesine ihtiyacımız var. Rektörümüzle birlikte Bartın'a gelen Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yöneticilerinin gelmesini de takdirle karşılıyoruz. Sizlerin bugün burada olmanız, Bakanlığımızı her zaman yanımızda hissetmemizin ve desteğini üniversitemize de göstereceğinin önemli bir işareti olarak görüyorum. Benzetmekte hata olmaz. Sayın Rektör Bartın Üniversitesinin lokomotifi olacak, bizler ve bütün Bartınlılar o lokomotifin iyi çalışması için kömür, ateş, su olacağız ve üniversitemizi ileriye götüreceğiz, buna inanıyorum" dedi.


Vali İsa Küçük, Bartın-Zonguldak-Karabük'ü kapsayan büyük bir üniversite kompleksinin hayata geçirilmesi konusundaki görüş ve önerilerini Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'a da iletti. Prof. Dr. Kaplan ve beraberindeki heyetde ildeki sıcak karşılama nedeniyle teşekkürlerini ileterek, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 11:19:12
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 11:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?