17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Resim yarışması sonuçlandı

Bartın Hayvanları Koruma Derneği tarafından Bartın'daki ilköğretim okulu arasında "Bir sevgi hikayesi" adı altında hayvanları konu alan resim yarışması düzenlendi.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
Bartın İl Halk Kütüphanesi Sergi Salonunda gerçekleştirilen resim sergisine Vali Yardımcısı Ali Akça, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Adem Karameşe, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, Milli Eğitim, Belediye ve Tarım İl Müdürlüğü görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve hayvan severler katıldı. Açılışta konuşan Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nevaz Küçükekşi, "İlköğretim okulları arasında 'Bir sevgi hikayesi insan ve hayvan' adında resim yarışması düzenlendik. Hayvanları Koruma Derneği tarafından bir çok okullarımızdan resmim gelmedi. Gelen okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yarışmaya, Terkehaliller İlköğretim Okulu, Özel Gülpembe İlköğretim Okulu, Hendekyanı İlköğretim Okulu, Kemal Sabriye ilköğretim Okulu ve Vali Yavuz Erkmen İlköğretim Okulu katıldı. Biz hayvanları çok seviyoruz. Küreselleşen dünya da bir nebze sevgi, merhameti ve hoşgörüyü yüreklere koyamaya çalışıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.


Yarışmada, Terkehaliller İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Tarık Gümüş birinci, Özel Gülpembe İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Zeynep Kalay ikinci, Hendekyanı İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Şaşmaz üçüncü oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 15:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?