17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sağlık Müdürlüğü şampiyon oldu

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bartın Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Yeşil Bartın Bahar Kupası halı saha futbol turnuvasında kurumlar kategorisinde Sağlık Müdürlüğü futbol takımı şampiyon oldu.


ASKF tarafından düzenlenen 1. Yeşil Bartın Bahar Kupası halı saha futbol turnuvasında, kurumlar kategorisi A grubunda mücadele eden Sağlık Müdürlüğü futbol takımı Ali Yay Spor Kompleksi'nde yapılan final müsabakasında Yelpen A.Ş. takımını 9-2 yenerek şampiyon oldu. Şampiyonluk maçını izlemeye ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk, İl Hakem Kurulu Başkanı Faik Kapsız, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve spor severler geldi. Sağlık Müdürlüğü takımı, finalde Yelpen A.Ş. takımı ile karşı karşıya geldi. Sağlık Müdürlüğü maçın ilk yarısını 5-1 galip kapadı. İkinci yarıda daha da iyi bir oyun sergileyen Sağlık Müdürlüğü futbol takımı maçı 9-2 kazanarak şampiyon oldu.


Centilmen bir havada geçen final maçı sonrasında şampiyon olan takıma Kupası ASKF Başkanı Turgut Altınçubuk tarafından verildi. Sağlık çalışanları şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken, sevincini taraftarları ile yaşadı.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 13:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?