17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sağlık-Sen'den Anıtkabir ziyareti

Cumhuriyetin kuruluşunun 85. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Türk Sağlık-Sen Bartın Şubesi tarafından Anıtkabir'e gezi düzenlendi.


Ankara'da Anıtkabir'e düzenlenen geziye, Türk Sağlık-Sen Bartın Şube Yönetim Kurulu, iş yeri temsilcileri, üyeler ve aileleri katıldı. Bartın Türk Sağlık-Sen Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Turhan tarafından Anıtkabir özel defterine, "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önderimiz, bizlere emanet ettiğin Cumhuriyetimizin çok büyük zorluklarla kurulduğunun yaşadığımız süreçte daha da bilincindeyiz.

Bu kutsal emanetini koruyup yüceltmek için kanımızın son damlasına kadar onurla mücadele edeceğimizden hiç kuşkun olmasın. Bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz başta siz ve silah arkadaşlarınız olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizi yaşatmak için azim ve kararlılığımızdan hiç şüpheniz olmasın. Rahat uyu Büyük Önderimiz" yazıldı.
Türk Sağlık-Sen Bartın Şubesi daha sonra Türk Sağlık- Sen Genel Merkezi adına Genel Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Sekreteri Leyla Polat ile görüştü.

İha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?