15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Şahintürk güven tazeledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bartın İl Gençlik kolları kongresi gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan kongrede İsa Şahintürk güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçildi.

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen İl Gençlik Kolları Kongresine Ak Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yakup Ulupınar, Gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı. Tek liste halinde girilen seçimlerde İsa Şahintürk yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 396 delegesi bulunan İl Gençlik Kolları kongresine 243 üye katıldı. Yeniden başkanlığa seçilen İsa Şahintürk, Ak Parti'nin gençlerin ve ülke siyasetine yön verenlerin ortak noktası oludğu ve akıl ile ilmin rehberliğinde kurulduğunu kaydetti.

Şahintürk, "Bugün bu koltuklarda oturanlar, karanlığın ortasında o kıvılcımı çıkartanlardır. Bu koltuklarda oturanlar 3 Kasım ruhunu taşıyanlar bu sevinci tüm ülkeye dalga dalga yayanlardır. Hedeflerimiz büyük olmalı. Hedefimiz önümüzdeki yerel seçimlerde Bartın Belediyesine Ak partili bir belediye başkanı hediye etmektir" dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı İsa Şahintürk'ün listesinde Adem Yetmez, Orhan Çiçek, Engin Ulupınar, Halil Kökoğlu, Özbay Kalıncı, Olcay Erdoğan, Tayfun Nalbant, Göktuğ Ünal, Murat Bayram, Nadir Küçükaltay, Mücahit Kayış, Özgür Şahintürk, Abdülkerimm Ünal, Önder Can, Ebru Dadak, Zeki Nalbant, İlkay Önder, Ersoy Ayhan, Onur Çoban, Gülşah Karataş, Altuğ Karataş, Fatih Uzunöz, Fatih Barış Ökten, Gülçin Korkut, Olcay Korkut, Volkan Zengin, Gülşah Bakır, İrfan Uzunöz ve Kadir Çil yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?