17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sanayide asfalt çalışması sürüyor

SANAYİ'DE ASFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Bartın Gölbucağı Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesinin yollarının iyileştirilmesi amacıyla başlatılan asfaltlama çalışması devam ediyor.

Bartın Belediyesi tarafından başlatılan sanayi sitesinin yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Sanayi sitesinin uzun yıllardır hizmet alamadığını belirten Bartın Beledile Başkanı Cemal Akın, sanayi esnafının talepleri doğrultusunda yolların iyileştirme çalışmasının başlatıldığını söyledi. Kurban Bayramı öncesi sanayinin bir kısmının yollarının asfaltlandığını anlatan Akın, "İş programımıza göre peyderpey sanayi sitesinin yollarını asfaltlıyoruz. Bulunduğumuz mevsim itibariyle havanın da çalışmalara müsaade etmesi gerekiyor" dedi.

Sanayi sitesinin iyi bir görünüme kavuşmasını istediğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Esnaflarımızın da isteklerini dinliyoruz. Daha önce bizden araçlar için rampa talep etmişlerdi, bu talebi yerine getirdik. Yollar ile ilgili istekler oldu. Yaklaşık 25 yıl sanayi sitesine hizmet gitmemiş. Sanayi esnafımızın rahat edeceği şekilde düzenlemelerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 15:38:01
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 17:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?