17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Şarkılarını Barış için söyledi

HALUK LEVENT, BARIŞ AKARSU İÇİN SÖYLEDİ

Ünlü Rock şarkıcısı Haluk Levent, "Kardeşim" diye hitap ettiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu anısına konser verdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun ölümünün 4. yılı nedeniyle düzenlenen anma etkinliklerinde Haluk Levent sahne aldı.

Ünlü Rock şarkıcısı, şarkılarını "Kardeşim" diye hitap ettiği Barış Akarsu anısına söyledi. Haluk Levent'i dinlemeye gelen binlerce hayranı da ünlü sanatçının söylediği şarkılara eşlik etti.

Sahnede yaklaşık 2 saat kalan Levent, Barış Akarsu'nun ölümünün kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Barış'ımızın annesi artık hepimizin annesidir. Kardeşimi rahmetle anıyorum. Barış için buraya gelenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Kalbimizde yaşıyor ve şu an bizi bir yerlerden izlediğine inanıyorum" dedi.

Ünlü sanatçının sözleri herkesi duygulandırdı. Konser sonunda Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur, ünlü sanatçıya çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti. Timur, "Herhalde Barış Akarsu'yu sizden daha iyi tanıyan bir sanatçı yoktur. Bugün burada bizlerle birlikte Barış Akarsu'yu anmak için olmanız bizleri onurlandırdı. Barış Akarsu'nun ruhu şad olsun. Onu unutmayacağız" diye konuştu.

HALUK LEVENT, BARIŞ AKARSU İÇİN SÖYLEDİ
HALUK LEVENT, BARIŞ AKARSU İÇİN SÖYLEDİ
HALUK LEVENT, BARIŞ AKARSU İÇİN SÖYLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 09:34:03
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 11:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?