17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Sarkozy'e topuklu ayakkabı

Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karaman, Fransa Cumhurbaşkanı Nikolas Sarkozy'e topuklu ayakkabı göndererek tepki gösterdi.

Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karaman, yapılan oylamanın ardından sözde Ermeni soykırımını reddedenlere ceza verilmesi için hazırlanan tasarının Fransa Senatosu'nda kabul edilmesine tepkisini Fransa Cumhurbaşkanı Nikolas Sarkozy'e topuklu ayakkabı göndererek gösterdi.

Süleyman Karaman, Sarkozy'nin Ermeni oyları için türlü türlü oyunlar oynadığını Bartınlı gazeteciler adına gönderdikleri ayakkabı ile Sarkozy'nin alay konusu olan boy kompleksinin yenerek rahatlıkla oy için gezebileceğini belirtti.

Süleyman Karaman, yaptığı açıklamada, "Seçim çıkarları, koltuk çıkarları uğruna şanlı Türk tarihini lekelemek kimsenin haddine değildir. Sarkozy'nin haddi hiç değildir. Bu yüzden herkesin bildiği kamuoyunda da alay konusu olan Sarkozy'nin boy kompleksi nedeniyle kendisine Bartınlı gazeteciler adına bu ayakkabıları gönderiyoruz. Bu ayakkabıyı 30 liraya mal ettik. Bu ayakkabıların seçim çalışmalarında Sarkozy'e oy kazandıracağını umuyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2012 Çarşamba 16:03:08
Güncelleme :25 Ocak 2012 Çarşamba 16:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?