17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

SBS'de Türkiye birincisi oldu

Bartın Emel Işık İlköğretim Okulu öğrencisi Ekin Tunay Manav, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) Türkiye 1.'si oldu.

Bartın Emel Işık İlköğretim Okulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Ekin Tunay Manav'ın 80 soruyu tam doğru cevaplayarak Türkiye 1.'si olduğu açıklandı. Okul Müdürü Turgut Engin, OKS sınavında gösterilen başarının SBS'de Türkiye 1.'si çıkarmalarıyla daha da mutlu olduklarını ifade etti.

Engin, "451.234 ile 6. sınıflar SBS puan ortalamasıyla Bartın 1'ciliği, Türkiye derecesi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bartın'a verdiğimiz sözün arkasında olduğumuzu gelecekte daha da güzel şeyler yapacağımızı, Bartın'ın eğitim kalitesini standartların üzerine çıkaracağımızı şimdiden görüyoruz" dedi.

Emel Işık İlköğretim Okulu Müdürü Turgut Engin, çalışmalarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 15:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ihaaaaaa ha IP: 88.242.80.xxx Tarih : 6.08.2008 16:25:54

sayın iha temsilcisi. habere bak göbek at. türkiye gündemini takip etmekte üzerinize yok valla. reklam yapacaksanız başka yerde yapın da, bunun gibi Türkiyede onlarca çocuk var. ha Bartın birincisi derseniz anlayacağız ama başlık resmen reklam yanii. lafa gelince mangalda kül bırakmassınız. yazık yazık