15
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Seda Sayan'a 'ev' sürprizi!

Bartın'da düzenlenen 27. Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali'nde sahne alan Seda Sayan'a, Bartın Valisi Halil Işık tarafından ev sürprizi yapıldı.


Ünlü sanatçı Seda Sayan, Bartın Şehir Stadyumu'nda düzenlenen 27. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinliklerinde sahne aldı.

Seda Sayan'ın hayranları konserden saatler öncesinde stadyumu doldurdu. Yaklaşık 30 bin kişinin yer aldığı stadyumda Seda Sayan, söylediği şarkılarla Bartınlıları coşturdu. Seda Sayan'ın sahneye çıkarttığı Selçuk ismindeki bir genç, yaptığı kıvrak danslarıyla Sayan'ı büyüledi. Selçuk'un göbek ve oryantal dansını hayretler içerisinde seyreden Seda Sayan, zaman zaman da gençle birlikte göbek attı.


Konserin ardından sahneye gelen Bartın Valisi Halil Işık, Seda Sayan'a ev sürprizi yaptı. Bartın'ın tarihi evlerini simgeleyen üç katlı ahşap ev maketi Seda Sayan'a hediye edildi. Seda Sayan da, Bartın'ı çok beğendiğini ve ileride Bartın'dan ev alabileceğini söyledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Seda Sayan, havai fişek gösterileriyle uğurlandı.

İha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 10:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?