17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Şehir merkezi asfaltlanıyor

ŞEHİR MERKEZİ ASFALTLANIYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Kemerköprü mahallesinden Hendekyanı caddesi girişine kadar olan Şehir Merkezi yolunda eski asfalt ve parke taşlarını sökme çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde asfalt çalışması başlatıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmayla ilgili yaptığı açıklamasında, "Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerle, Kemerköprü mahallesi 155.caddenin başından Şadırvan caddesi boyunca uzanan asfalt yolu ve su terazisi sokak, Piryancılar caddesi ve Hendekyanı caddesine kadar parke taşlarla devam eden yolu, sıcak asfaltla kaplıyoruz. Bu güzergahta, artık tamamen eskimiş yollarda yaşanan çökmeler ve hasarlar sebebi ile sık sık tamirat çalışmaları yapılıyordu. Çalışmalar sebebi ile hem trafik olumsuz etkileniyordu hem de vatandaşlarımız mağdur oluyordu. Bu bağlamda şehir merkezimizin görünümünü bozan ve trafik açısından sürekli sorun çıkaran bu yolda başladığımız kesin ve kalıcı bir çözüm olan sıcak asfalt çalışmalarımızı bitirme aşamasına geldik. Asfalt mevsiminin başlaması ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi çıkışı, Halk Otobüsleri durağı ve yolu, Emniyet Müdürlüğü ve Kadın Doğum Hastanesi yolu gibi ihtiyaç duyulan bir çok yerde yollarımızı sıcak asfaltla kapladık. Yolların asfaltla kaplanabilmesi için havanın özellikle yağışsız olması gerekiyor. Şehrimizin ihtiyaç duyulan her yerinde, yaz mevsimine girdiğimiz andan itibaren başladığımız yol ve asfalt çalışmalarımıza, hava koşulları elverdiği sürece, gece gündüz demeden, hiç ara vermeden haftanın 7 günü devam ediyoruz" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Kemerköprü 155.cadde ve Hendekyanı caddesi arasındaki asfalt çalışması 2 gün içinde bitecek. Asfalt çalışmalarımıza Çarşamba gününden itibaren Kırtepe mahallesinde devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİR MERKEZİ ASFALTLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 10:42:04
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 10:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?