17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

Şehit evinde hüzünlü bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeniyle Bartın'da bulunan şehit ailesine protokol tarafından ziyaret yapıldı. Ziyarette gözyaşları sel olup aktı. Bartın Valisi İsa Küçük, şehit ailesine "Hepimiz sizin evladınızız" diyerek gönlünü aldı.

Bartın Valisi İsa Küçük, Garnizon Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Hayrettin İmren, Müftü İsmail Bayrak ve eşleri 1992 yılında Diyarbakır'da bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit olan Ahmet Seçen'in ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Küçük, "Bizler evlatlarınız olarak bugün buradayız. Devletimizin bekası için varlığını Türk varlığına armağan etmiş şehitlerimizi saygıyla anıyor, ellerinizden öpüyoruz. Onlar hem bugün hem de gelecekte Türk milletinin evladı oldular. Hepimiz inanıyoruz ki her evladımız, her vatandaşımız görev sırası kendine geldiğinde devletimiz ve yurdumuz için aynı şeyi yapacaktır. Şüphesiz ki, bayram gününde acılarınız tazelemek istemeyiz ama onlar bu vatan için şehitlik mertebesine ermiştir. Onları yanımızda hissediyoruz" dedi.

Vali İsa Küçük ve Garnizon Komutanı Hayrettin İmren'in eşleri tarafından şehit ailesine çiçek ve çeşitli hediyeler verilirken, şehit annesi anlamlı ziyarette gözyaşlarına boğuldu. Ziyaretin sonunda Müftü İsmail Bayrak tarafından Kur'an okunup, dualar edildi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 21:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?