18
Mayıs
2024
Cumartesi
BARTIN

Selahattin Günsever defnedildi

Demokratik Sol Parti (DSP) Bartın eski İlçe Başkanlarından Selahattin Günsever, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Günsever, sevenlerinin katıldığı cenaze namazının ardından defnedildi.


2002-2005 yılları arasında DSP Bartın İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda Bartın Kültür Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan Selahattin Günsever, 35 yaşında hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası Selahattin Günsever bir süredir kalp rahatsızlığı yüzünden tedavi görüyordu. Ankara'da bir kaç yıl tedavi gördükten sonra iyi duruma gelen Günsever, yaklaşık 1 hafta önce yeniden rahatsızlandı. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürdürülen Selahattin Günsever yaşamını yitirdi.


DSP eski İlçe Başkanı Selahattin Günsever'in ölümü Bartın ve DSP Teşkilatında üzüntüyle karşılandı. Günsever, cenaze namazı kılındıktan sonra Terkehaliller Köyü'ndeki aile mezarlığına defnedildi. 

BELEDİYE BAŞKANI ALTINTEL,"DEĞERLİ KARDEŞİMİZİ KAYBETTİK"


Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Demokratik Sol Parti (DSP) eski Merkez İlçe Başkanı Selahattin Günsever'in genç yaşta vefat etmesinden büyük üzüntü duyduğunu söyledi.


Kalp rahatsızlığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve bir kaç gün önce rahatsızlanarak tekrar hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybeden Selahattin Günsever'in cenaze törenine katılan Başkan Altıntel yaptığı açıklamada, "Mensubu bulunduğum Demokratik Sol Parti'de bir dönem merkez ilçe başkanlığı yapan, parti çalışmalarını gece gündüz demeden gönülden ve fedakarca yürüten çok kıymetli bir kardeşimiz olan Selahattin Günsever'i hayatının baharında, henüz 35 yaşında yitirmenin derin üzüntüsünü taşıyorum" dedi.

Bartın Belediye Başkanı Ahmet Altıntel, Selahattin Günsever'e Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesi ile Demokratik Sol Parti camiasına başsağlığı ve sabırlar dilediğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 17:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer altunsaban IP: 88.224.199.xxx Tarih : 6.02.2008 11:26:20

selahattın sen okadar güzel bır ınsandınkı senı asla unutmayacağız Allah mekanını cennet etsın abı daha nıce secımler görecektır beraber ama sen kalbımızdesın