16
Mayıs
2024
Perşembe
BARTIN

Sevcan Festivalde sahne alacak

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Akademi Türkiye" programına katılarak adını duyuran Bartınlı sanatçı Sevcan, Bartın Çilek Festivali'nde sahne alacak.


Bartın Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 27. Bartın Kültür Sanat Turizm ve Çilek Festivali etkinlikleri kapsamında festivalin son akşamı Atatürk Stadyumu'nda düzenlenecek olan konserde sahne alacak olan Sevcan'ın sözleşmesini imzaladığı bildirildi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ve Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile görüşen Sevcan, Başkan Akın ve Başkan Vekili Fırıncıoğlu'nun seçimleri kazanmasından mutluluk duyduğunu belirterek başarılar diledi. Haziran'ın ilk haftasında albümü çıkacağını açıklayan Sevcan, "Albümümün çıkmasından önce Bartın'da konser vermek beni çok heyecanlandırıyor. Hem hemşerilerimle buluşacağım, hem de albümümün tanıtımını yapacağım" dedi.


Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ise sözleşme sonrası yaptığı konuşmada Sevcan'ın müzik hayatının başarılar ile sürmesini dileyerek, "Bartınlı kızımız Sevcan'ın sesine çok güveniyoruz. Bartın'da yetişen bir sanatçı olarak kendisinin hem örnek sanatçı, hem de çok başarılı olmasını arzu ediyoruz. Bu nedenle festivalimizde stadyum konserleri kapsamında Sevcan konser verecek. Bu tür etkinliklerde kendi değerlerimizin de desteklenmesi taraftarıyız" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 17:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?