22
Mayıs
2024
Çarşamba
BARTIN

Sevenleri Barış'ı unutmadı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu ölümünün 2. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Yüzlerce Barış Akarsu hayranı, ünlü şarkıcının şarkılarını söyleyerek mezarlığa kadar yürüdü.
Bodrum Torba Kavşağı'nda 29 Haziran 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazasının ardından, yoğun bakımdaki mücadelesini 4 Temmuz 2007 tarihinde kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu, ölümünün 2. yılında kabri başında anıldı. Barış Akarsu'yu anma etkinliklerine Magazin gazetecisi Yüksel Aytuğ, Sinema Sanatçısı Zerrin Arbaş, İngiltere ve İran'dan gelen yabancı konuklar ile Türkiye'nin bir çok kentinden gelen Barış Severler katıldı. Barış Akarsu'nun hayranları ve sevenleri günler öncesinde Amasra'ya gelerek anma etkinliklerine katıldı.

Barış Akarsu hayranları Amasra'daki Barış Akarsu Heykelinin önünden mezarlığa kadar şarkılar söyleyerek yürüdü. Akarsu hayranları ünlü sanatçının mezarına kırmızı karanfil ve çiçekler bıraktı. Daha sonra hoca tarafından dua okundu.

Mezarlıktaki törende bir çok Barış Akarsu hayranı gözyaşlarını tutamadı.
Mezarlıkta okunan duaların ardından Barış Akarsu'nun ailesi tarafından lokum ve mevlit şekeri dağıtıldı. Ayrıca Amasra İskele Camiinde de mevlit okutuldu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 15:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?