17
Mayıs
2024
Cuma
BARTIN

SGK'dan TSO'ya ziyaret

SGK'DAN TSO'YA ZİYARET

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla ziyaretlerde bulunan Bartın Sosyal Güvenlik (SGK) Kurumu İl Müdürlüğü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz'ü makamında ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla ziyaretlerde bulunan Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurdan Özkan, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz, TSO Meclis Başkanı Halil Çelen ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Akmaz'ı ziyaret etti. SGK İl Müdürü Nurdan Özkan, Bartın'da Sosyal Güvenlik Kurumu ile en çok ilişkisi olan kişilerin Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olduğunu ve hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını, artık her yıl mayıs ayında Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutlayacaklarını ve çalışmalarına son sürat devam edeceklerini söyledi.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, "Üyelerimizin en çok iletişim içinde olduğu kurumların başında geliyorsunuz. Hem üyelerimize verdiğiniz hizmetler için hem de ziyaretiniz için teşekkür ederiz. Sosyal Güvenlik Haftanızı kutluyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 09:56:01
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 13:03:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?